Похвално

Блогът за похвали

Нова придобивка

Нова придобивка
Rate this post

От две седмици вече обикалям магазините за обувки и нищо не си харесвам. Влязох в толкова много магазини и честно казано всички модели ми се струват еднотипни, изглежда, че повечето магазини зареждат от едно и също място. Освен, че навсякъде са еднакви, тази година наистина има много несполучливи, направо грозни ботуши, които като ги видиш и ти се струва по-удачно да си ходиш с миналогодишните. Да не говорим за невероятните цени които им слагат сякаш са направени от злато. Направо се бях отчаяла и дори занесох старите ми боти на обущар да ги пооправи, понеже изглеждаше, че ще изкарам още една зима с тях.

Вчера се прибирам към вкъщи и гледам на нашата улица малко магазинче за обувки, заинтригува ме и влязох да попитам кога са го отворили. Продавачката ми каза, че вече 2 години са минали откакто работи магазина, пък аз не съм му обръщала внимание. Останах да разгледам и се изненадах приятно от разнообразието и приемливите цени на стоката. И без да предполагам взех, че си харесах ботуши. Красиви, удобни и уникални, което е много важно, защото не обичам да имам неща, които всеки втори си е купил, при това на страхотно ниска цена. Премерих ги и се влюбих от пръв поглед, все едно бяха направени за мен. Веднага си ги купих, понеже не исках да поемам риска да свърши моя номер докато аз се чудя дали ги искам или не. Веднага звъннах на приятелка да и се похваля ,но тя не ми вдигна, за това реших да се похваля на вас. 😉

1 Comment

  1. Suzi каза:

    Обикновено така се случват нещата. Това, което търсиш ти е под носа, а ти не го виждаш. Хубаво е когато все някога го видиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

';