Похвално

Блогът за похвали

Услугите за красота в Alure София

На много пъти съм оставала разочарована от услугите за красота в столицата. Има десетки салони, рекламиращи се с невероятното си обслужване, които те оставят с впечатление, че торбата с пари, които им изсипваш, за да те направят красива, си заслужават, но това е само докато започнат с услугата.

beautyТогава на много пъти разбираш, че услугата, за която си плащаш или не е по силите на служителя, или нещо в обслужването изобщо не е на ниво – като използваните материали, обстановката, бъбривостта на фризьорките, и други.

Не е лесно, наистина, човек да си намери добър фризьор и салон за красота като цяло, и да може веднъж в месеца да си позволи услугите му. Наскоро открих  компромиса сред салоните за красота в София – нарича се Alure. Цените са достъпни и си заслужават за качеството – дамското подстригване например е 15лв., обслужването е на високо ниво, салонът е нов и всичко вътре е все още неупотребявано. Няма ги махленските и чалгаджийски истории, и го има вниманието и пълното уважение към клиента.  Изобщо всичко към момента там е просто супер – неслучайно го наричат бутиков салон.

Услугите са разнообразни – фризура и прически, масажи, солариум, маникюр и педикюр – изобщо човек може да си влезе и за няколко часа да излезе чисто нов. Една приятелка прави така понякога, казва, че след няколкото часа разкрасяване и от най-тежката депресия не оставала следа :)) При същия проблем аз използвам добрия стар шопинг, но нищо чудно да опитам и този метод – дори може да ми излиза малко по-евтино 🙂

Stefanini