Похвално

Блогът за похвали

Браво на Община Пловдив!

През последните 2-3 месеца в град Пловдив се наблюдава активна работа по улици, градинки и други обекти. Всички знаем на какво се дължи това, но някак си реших да похваля тези действия. Нали за това е този блог. Така градът ни е по-хубав и бързам да се похваля на всички ви. 🙂

Подобно явление се наблюдава всеки път преди избори, но този път бе доста по-усилено и мащабно. Бяхме свидетели на често почистване и миене на улици, засаждане на храсти и цветя, рязване на засъхнали и опасни клони на дървета, смяна на огради, запълване на дупки по пътищата и още, и още … Едва ли ще успея да отбележа всичко само в една публикация.

Искам да поздравя всички от Община Пловдив и да ги уверя, че ние – обикновените граждани, забелязваме и оценяваме техните усилия. Всички искаме да живеем в един по-чист и по-красив град Пловдив.

Тук ще използвам и възможността да отправя едно послание към всички кандидат – кметове и кандидат – президенти. Независимо от това кой е бъдещият президент на България и кмет на Пловдив, искрено вярвам, че ще имаме поводи все по-често да хвалим подобни дейности, но не само преди избори.

Stefanini