Похвално

Блогът за похвали

Да уловиш небето

Да уловиш небето

Колко пъти сме поглеждали към нощното небе и сме си мечтали да уловим звездите. Искаме да достигнем до звездите и да се нарадваме на красотата им. А знаете ли, че сега вече небето е уловимо и можем да запечатаме звезден момент? Как е възможно ли – чрез нова мода, която стана изключително популярна в социалните мрежи.

Става въпрос за звездните отпечатъци, които показват точното положение на звездите в даден момент. Те се получават като на специален софтуер се въведат данните за ден, час и населено място. Модерната техника пази информацията за това как са били подредени планетите и звездите в точния момент. Тази информация е важна, защото тя може да служи като предсказание за живота напред.

Най-често подобни колажи се създават при раждане, при годеж, сватба или започване на нова връзка. Освен за първото, останалите положения са много субективни, защото трудно може да се отбележи точното време на случването ми. А все пак, ако ще се използва тази информация от астролози или нумеролози, то трябва да е с максимално отклонение до 5 минути. В противен случай може да се изтълкуват грешно нещата.

Затова бъдете подготвени, когато сте решили да правите подобно улавяне на небето. Всички необходими въпроси ще ви бъдат зададени от хората, които ще изработят звездния отпечатък. Но все пак е важно и вие да сте запознати какво означава подредбата на звездите. Така ще може да дадете още допълнителна стойност на подаръка, който ще се превърне в уникален и същевременно много скъп на сърцето.

Аз искам да сбъдна своята мечта и да уловя звездния момент. Даже смятам да го направя не само за мен, но и за най-близките ми хора. Така знам, че мога да им подаря целия небосклон. А те ще си повярват, че са свели звезди, които могат да постигнат всичко.

Stefanini