Похвално

Блогът за похвали

Две капки похвала!

Може малко да ни е писнало от реалити форматите, които почти през вечер ни тормозят по телевизията, вместо увлекателен филм или сериал, но определено някои си заслужават.

Да ви кажа правичката още преди време започнах да се възмущавам от подбора на „звезди“ и въвличането им в различни драматични конфронтации с цел да се създаде зрелище за хората и да се увеличи рейтинга. Съответно престанах да гледам „Биг брадър“, „Сървайвър“ и разни други такива, където участниците се борят, коментират един друг поведението си и взаимно се изключват. Все си мисля, че такива формати само развалят мнението ни за популярните личности в страната ни.

Но ето че преди известно време се появи шоуто „Като две капки вода“ и вече втори или трети сезон (не знам точно, защото преди не го следях редовно) ни показва известни имена от българската общественост в много приятна светлина. За хора, за които преди не бях предполагала, че са толкова талантливи, упорити и харизматични, сега мисля различно, че дори са ми симпатични.

Лично за мен изненада бе талантът на Азис и Криско. Двама противоречиви артисти, на които не бях фен, но сега разбрах, че във всяко тяхно изпълнение се влага много труд и много актьорска игра, а не лиготия и показност, както си мислех преди. Но смятам, че всички думи са излишни, затова избрах едно от превъплъщенията на Криско, като Дими от „Сленг“, което го издигна в очите ми. Приятно гледане, приятели:

Stefanini