Похвално

Блогът за похвали

Най-добрите тренировки – във фитнес Pulse

pulsКакто си личи и от името на блога ми, обичам да гледам добрата страна на нещата, да съм благодарна и да раздавам похвали за хората, местата и нещата, които обогатяват и услесняват ежедневието 🙂

Днес ще ви разкажа за Pulse Fitness&Spa – уникален по рода си фитнес, в който е наблегнато максимално на качеството и удобството на посетителите. Всъщност, това е много повече от фитнес – по-скоро клуб за спортни ентусиасти, включващ кардио, силова и спа зона, 25м. плувен басейн, джакузи, парна баня, скуош, спининг зала, бокс зала и още какво ли не.

Фитнесът е наистина огромен и въпреки че много хора тренират в него, никога не е претъпкан. Намира се на пресечката на бул. България с Околовръстното в София. Уредите са нови, модерни, удобни и в изобилие – такава комбинация досега не съм срещала никъде другаде. Температурата е адекватна, но никога не е задушно 🙂

Цената на месечната карта не е кой знае колко по-висока от тази в обикновените „гаражни“ фитнес клубове, но със сигурност си заслужава заради комфорта. Фитнесът е посещаван от много хора, сред които и известни личности, и продължава да се развива – преди 3 месеца собствениците Паскал Дойчев и Андон Атанасов отвориха втора зала в центъра на столицата, на пл. Народно събрание.

“Pulse” е фитнес зала от ново поколение, не съм виждала друга толкова добре съобразена с клиента и добре менажирана зала.

Stefanini