Похвално

Блогът за похвали

Какво да правим с цветята от сватбата?

Какво да правим с цветята от сватбата?

Сигурно си мислите, че организирането на сватба е трудно. И сте прави. Декорации, менюта, гости, координация – изисква се изключителна предвидимост. Но след като мине големият ден, какво остава? Хубавите и незаменими спомени, разбира се. Но заедно с тях и още толкова нещо по навигиране след събитието.

Тук вече предполагам, че тези от вас, които не са минали по пътя на сватбеното тържество, едва ли ще им мине през ума, че на следващия ден до определен час трябва да изнесат всичко свое от мястото. Ако част от нещата като напитки и храна са взети още след партито, то остават още хиляди дреболии като декори, цветя, украси, подаръчета и куп подобни малки и не чак толкова вещи.

Точно за цветята ще ви споделя в следващите редове, защото съм сигурна, че с останалия интериор все ще се справите. Както знаете, откъснатите растения са нетрайни. Това означава, че те ще красят сватбата и седмицата след това дома ви. А после – толкова пари на боклука ли? Отговорът е не, защото има креативни хора, които използват всеки един материал.

Случайно попаднах на дама, която прави чудни копринени нощници, халати, чаршафи и рокли от багрилата на цветя, изиграли своята роля. Чрез специална техника цветята, техните форми и цветове, се отпечатват върху нежния плат и му придават такава уникалност, която е неповторима. И сега си представете цялата тази красота върху кожата и вас?

Надявам се, че тази иновативна идея ще е полезна на всички бъдещи булки, а и за младоженци, които искат да направят специален подарък. Е, аз се вдъхнових и ви споделих и съм с нагласата да си купя някои цветя, за да ги изпратя за сътворяването на нежен шал. Все пак като е минала сватбата ми, трябва да компенсирам.

Stefanini