Похвално

Блогът за похвали

За компания Крестън Булмар

Крестън Булмар е компания, ориентирана в предлагането на счетоводно обслужване за големи и малки фирми. За шестнадесет годишната си практика в бранша, компанията е натрупала ценен опит и е открила свои клонове в няколко български града. Някои от останалите услуги, които предлага, е одиторски и консултантски услуги.

Компанията може да се похвали с високата сигурност на данните си и сървърната си виртуализация, както и с това, че разработва най-използвания български счетоводен софтуер – „Булмар Офис“ още от 1998г.

Някои от услугите, предлагани от Крестън Булмар са пейрол, данъчно обслужване, фактуриране и много други. През дългогодишната си история, компанията е обслужила повече от хиляда клиенти, като много от тях са се превърнали в редовни.

Крестън Булмар е била част от глобалната счетоводна компания Moore Stephens International, а в момента е присъединена към Kreston International, която предлага интегрирани счетоводни и не само услуги, без значение в коя точка на света се намирате. По този начин, можете да работите с фирми по целия свят и да бъдете коректно обслужвани в клоновете на Kreston, без да е нужно да научавате специфичните законодателства на различните държави.

Освен че мисли за удобството на клиента, развитието на услугите и отварянето на клонове в цялата страна, от Крестън Булмар работят и по обучението на кадри, които да продължат професионалната си кариера там. Компанията разполага със собствен център за обучение, състоящ се от няколко добре оборудвани семинарни зали, където студенти по Счетоводство могат да придобият допълнителна квалификация по изработен от професионалисти учебен план, включващ всички основни области на счетоводството. В края на обучението, студентите полагат изпит с високо ниво на трудност, с което засвидетелстват своите знания в счетоводното дело. Крестън Булмар редовно организират и свои семинари, насочени към професионални счетоводители, по най-различни теми и въпроси, отново в семинарните зали на центъра за обучение „Булмар Колидж“.

Крестън Булмар пази високо нивото си на качество и цени всички свои клиенти, като се старае да предлага услуги, съобразявайки се с нуждите и подпомагайки развитието на всеки бизнес.

Stefanini