Похвално

Блогът за похвали

Зимата е време за любов

Зимата е периодът от годината, в който си оставаме по-дълго по домовете. Наслаждаваме се на компанията на близките си хора и на тяхната топлина. Ето защо твърдението, че зимата е време за любов е напълно резонно. И въобще нямам предвид само физическото проявление на думата. Любовта е емоция, която може да се изпитва по много различни начини и да се показва по много различни начини.

Има любов към приятелите, към родителите, към децата, към партньора в живота… тя може да бъде показана по разнообразни начини и да стопли душата на любимите ни хора, в студените и мрачни месеци. Ето няколко приятни занимания, които можете да правите с най-близките си и да им покажете колко много държите на тях:

1. Сгответе им нещо любимо. Самия факт, че сте се постарали да приготвите едно от любимите им ястия е само по себе си достатъчно добър и приятен жест. Но и консумирането на вкусната храна също не пада по-долу. Времето, докато се храним заедно и си разказваме как е преминал денят ни, е сближаващо и приятно и не е задължително да се случва само през студените месеци. Храненето заедно е един от основните начини да се създаде близост в едно семейство. Разбира се в днешно време е необходимо да се въведат няколко правила, свързани с употребата на телефони и електронни устройства. Хубаво е когато се храните, вниманието ви да е съсредоточено само върху хората, с които сте на масата и храната, разбира се.

2. Отпуснете се в прегръдките си. Зимата на всички ни е ясно, че е студено и неприятно време, в което мечтаем единствено и само да се приберем и завием в топлото си одеяло. Но понякога е много по-приятно да се сгушим в човека до нас и да му отдадем от нашата и да получим от неговата топлина. дали ще четем книга или ще гледаме някакъв филм, това няма никакво значение. Важното е да сме заедно и дори да не си говорим да знаем, че другия човек е до нас.

3. Играйте на игри. Зимата е време, в което искаме да си седим по-дълго време у дома, а понякога „старомодните“ начини на забавление с играене на настолни игри и друг тип подобни игри, със сигурност разведряват обстановката и сближават участниците.

Е, това са само три прости съвета, но със сигурност ще направят зимата ви много по-приятна и влюбена

Stefanini