Похвално

Блогът за похвали

Благодаря на Delta.bg!

Привет на всички мои читатели! С днешната публикация искам да благодаря на фирма Delta.bg, като ви разкажа накратко и каква е причината за това.

Сигурно се питате какво е Delta.bg? Това е хостинг доставчик или по-просто казано, за да се отваря един сайт, то файловете му трябва да са разположени на хостинг. Този блог  се намира в точно тази фирма. Ама как го обясних само :).

Какво се случи? Вчера около 10 часа сутринта едно приятелче ми писа, че блога ми не се отваря. Стана ми странно и като погледнах не успях да разбера защо. Не съм специалист по тези неща и наистина не знаех какво да правя. Първото, което ми хрумна бе да се обадя в Delta.bg (моят хостинг доставчик) и да помоля за съдействие. Знам ли пък, предположих че може проблема да не е у мен, а някъде по веригата. И такаа … звъня аз и съобщавам, че имам проблем със сайта и не знам какво се случва. Попитаха ме някои неща част, от които дори не разбрах, ако трябва да бъда честна. 🙂 Разбрахме се да им изпратя данни да вход и да ми се обадят след малко, за да проверят. Така и стана. Оказа се, че има хакерска атака срещу мен и ми стана чудно за какво му е на някой да ми хаква сайта. Не е голям, няма кой знае колко потребители, или пък печалби.

Доколкото знам хостинг доставчика не е длъжен да се занимава с проблеми като моите. Затова искам да изскажа своите благодарности към екипа на Delta.bg, които ми съдействаха за разрешаването на проблема.

Благодаря, Delta! Всяка БГ фирма трябва да взима пример от вас!

Stefanini