Похвално

Блогът за похвали

Хит или самата истина?

Хит или самата истина?

В последните дни от януари в чартовете се появи песен, която тотално взриви мрежата. Или по-скоро платформата Instagram. Тя носи името Flowers и е на скандалната американска певица Miley Cyrus. А историята около самия сингъл е още по-интересен.

Ако все още не сте я чули, ето ви и линк: https://www.youtube.com/watch?v=G7KNmW9a75Y&ab_channel=MileyCyrusVEVO

Предполагам, че вече сте разбрали, че става въпрос за това, че една жена може да обича себе си по-добре от всеки мъж. Неоспорим факт! Но както се пее в една друга песен – светът е за мъжа и жената.

Песента на Miley наистина ми допада и като мелодия, и като послание. Но явно нейните маркетинг специалисти са достигнали до извода, че това не е достатъчно и наблягат на горчивия опит на певицата от предишния ѝ брак с Liam Hemsworth. За хората, които не са кино любители или не четата светски новини, сигурно това ще е тотално нова информация.

Лайтмотивите във Flowers са насочени към изгорелия им дом от пожарите в Калифорния преди около 5 години. Песента носи нотки от песента на Bruno Mars – When I Was Your Man, която е била първи сватбен танц на двойката. Костюмът, с който Miley е в последната част от клипа, е този или прилича на този, който бившият ѝ съпруг носи на премиера, на която ѝ казва грубо да се държи прилично.

Определено има за какво човек да се захване. Но аз не мисля, че песента е единствено за бившата двойка, а за всички жени, които са съкрушени от раздялата. А защо не и мъже!? Всеки трябва първо да изгради добра връзка със себе си и да се влюби във вътрешното аз, а после ще е много по-способен и адекватен да търси и намери любовта.

Така че този Свети Валентин купете цветя и бонбони за себе си – вие сте най-важният човек! Обичайте се!

Stefanini