Похвално

Блогът за похвали

Все още не е късно

Все още не е късно

Искате да започнете годината с нещо мотивиращо? И аз! Точно затова ви споделям една вдъхновяваща реч. Тя е на американската актриса Дженифър Кулидж, която взе награда Еми за главна женска роля в сериала „Белия лотос“.

Ако не се сещате коя е тя, то може би ще я познаете от ролята на майката на Стифлър от „Американски пай“. Или пък може би като маникюристката от „Професия блондинка“. Всъщност в кариерата си Кулидж не блести с големи и значими роли. Може би по-скоро изглеждат привидно посредствени и все едни и същи – тип секси кифла.

С годините обаче този имидж не може да се поддържа, защото времето оказва своите следи върху лицето и тялото. И точно когато Дженифър си е мислила, че няма повече как да се развие в киното и ще остане запомнена с тези си роли, се появява той – „Белият лотос“.

Съветвам ви да гледате сериала и да видите парадокса на съществуването и екзистенциалността на почивката. Също ви добавям и линк с речта от спечелването на наградата Еми на Кулидж. Тя беше перлата в короната на вечерта и бе толкова истинска и трогателна, че със сигурност ще усетите емоцията. Ще ви отнеме не повече от 3 минути, но ви гарантирам, че ще осъзнаете, че никога не е късно да постигнете успех. Стига да го желаете и да работите за него.

Вижте, слушайте и се борете за целите си! РЕЧ

Stefanini