Похвално

Блогът за похвали

Като френските момичета

Като френските момичета

Несъмнено славата на едни от най-стилните жени в света се носи на французойките и по-конкретно на парижанките. Тяхното обаяние идва не само от начина им на обличане и гримиране, но и от самото им поведение, което е дръзко и себеутвърждаващо.

Днес ще ви предизвикам да се почувствате като френско момиче. Не точно като онези, рисуваните от Лео ди Каприо в „Титаник“, а по-скоро със стил е с една ежедневна рутина. Тя е споделена не от кой друг, а от самата Лили Колинс. Тя играя главната роля в „Емили в Париж“.

Сериалът придоби огромна слава още преди няколко години. А вече дори се наслаждаваме на неговия трети сезон. Ако и вие сте запленени от ведрата история на Емили и искате да се доближите до нея или поне до визията й, то този текст е за вас.

Открих видео, в което Лили Колинс споделя съвети за това как в домашни условия само с няколко продукта и малко време за себе си може да се преобразите. Освен грим информацията, останах очарована от това, че холивудска звезда показва несъвършенствата с лицето си и това как ги прикрива. Точно затова мисля, че е правдоподобно и може да бъде полезно на всяка от вас.

Ето го и самото видео. Пожелавам ви приятно гледане и дано да успеете да постигнете резултата и да се наслаждавате на френската си визия и по празниците.

https://www.youtube.com/watch?v=zpDuNzO_rwA&ab_channel=Vogue

Stefanini