Похвално

Блогът за похвали

Lacrima – отлични в млечните продукти

Наскоро с приятелка обсъждахме, че вече по магазините почти не може да се открие стария, традиционен вкус на колбаси, сирене и други основни хранителни продукти, които помним от детството си през социализма. Ако пък има нещо по-добро, то е на цена, която малко от нас могат да си позволят… Тя ми препоръча да опитам сиренето на Lacrima – пазарджишка мандра с десетилетия история, която пази оригиналната си рецепта и по нейни думи, не променя вкуса, който хората вече са заобичали.

Случайно попаднах на сирене на Lacrima в Кауфланд и веднага реших да го опитам, противно на очакванията ми не беше много скъпо – напротив, дори е по-евтино от това, което купувам по принцип.

freeimage.phpОстанах очарована от вкуса, консистенцията и изобщо качеството на това сирене. Заедно с домашните яйца от село на свекървата веднага забърках един омлет, за който получих похвала от мъжа. Абе, друго си е да знаеш какво ядеш 🙂

Вече изпробвах и другите продукти на тази фирма – крема сирене, кашкавал и масло, и просто съм повече от уверена в продуктите, които излизат от точно тази мандра, а на сайта им може да се прочете какъв точно е целият процес по производството им, който си е цяло изкуство и изобщо не е простичък, противно на това, което си мислим.

Децата също одобриха избора ни при млечните продукти и изглежда ще станем едни от редовните клиенти на точно тази марка. Животът просто е прекалено кратък, за да си купува човек некачествени и безвкусни неща. Ако и вие опитате/сте опитвали продуктите на тази марка, коментарите са отворени, за да споделите мнението си 🙂

Stefanini