Похвално

Блогът за похвали

Мечтата за хубава къща се сбъдна. А сега накъде?

videoto Да ми имате проблемите, дето се вика. 🙂 Не се оплаквам, хич даже. Просто когато имаш хубав дом, искаш да го защитиш с всички налични и позволени средства, особено имайки предвид престъпността и кражбите напоследък.

Със съпруга ми дълго обсъждахме, анализирахме, дискутирахме, проучвахме и накрая решихме, че наред с алармата и СОТ, хубаво ще е да се възползваме и от видеонаблюдение услуги на някоя утвърдена фирма. Приятели ни препоръчаха COMMERCE GROUP Ltd., от чиито цени, обслужване и качество останали много доволни.

За мен цената честно казано не бе от особено значение, защото, като даваш толкова пари по интериорните и екстериорните решения, някак смешно е да се „циганиш“ за една камера. Обаче хората приятно ме изненадаха с цени от 70-80 лв.

Днес мога единствено да кажа, че се чувствам по-защитена и сигурна в дома си благодарение на камерите за видеонаблюдение, а и, между нас казано, забавно е да наблюдаваш какво правят юнаците вкъщи, когато мама отсъства. 🙂

Всъщност надявам се камерите никога не влязат в употреба по истинското си предназначение, но това не може да се предвиди. Най-важното е, когато нещата опират до сигурност, да знаеш, че си направил това, което е зависело от теб.

Е, аз знам. 🙂

Stefanini