Похвално

Блогът за похвали

Най-желаното лятно училище с помощ от MicroCredit

Всеки родител се опитва да предостави на своето дете всичко, от което то има нужда. Старае се да му даде възможност да се развива в сферата, в която то иска и да го насърчава да продължава, когато дойдат по-трудните моменти. Но истината е, че не всички родители имаме възможност да си позволим редица добри курсове и практики, които все пак знаем, че ще помогнат много за развитието на нашето дете. Но благодарение на MicroCredit аз осигурих това, от което имаше нужда моето съкровище.

Дъщеря ми от малка е изключително запалена по танците. Записахме я на различни видове балети и курсове, които ѝ доставяха огромно удоволствие. А и наистина има пластиката, чувството за ритъм и физическата култура, за да превърне всяко движение на тялото си в красив образ пред очите на зрителите. Като нейна майка съм горда с усърдието и старанието, които подхожда към този така тежък и в голяма степен, несправедлив спорт. Подкрепям я във всяко нейно начинание и се старая да ѝ осигуря всичко, от което има нужда като екипировка.

Но това, както казах е тежък спорт, а на всичкото отгоре и много много скъп спорт. Така се стекоха нещата при мен през последните месеци, че работодателят ми изпадна в малко по-затруднено положение и така и не получихме увеличението, което трябваше да получим. Това, разбира се отрази на бюджета ми, защото отглеждам дъщеря си сама, без подкрепата на съпруг. Инфлацията се оказа безпощадна към нас и бавно, но сигурно спестяванията ми започнаха да се топят. В един момент се оказа, че съм останала почти без никакви, а търсенето на нова работа, не вървеше добре.

Точно в този момент се появи оферта за лятно училище по танци, което се организира на морето, а преподавателите щяха да бъдат световни величия в тази сфера. Дъщеря ми изпадна в екстаз и веднага кандидатства. Както вече споменах тя е много талантлива и те веднага я одобриха. Но това означаваше, че аз трябва да заплатя наведнъж голяма сума пари за обучението и самото ѝ пребиваване там. Нямах тези пари, а не исках да лиша дъщеря си от тази наистина невероятна възможност.

Решението намерих в бързите кредити от MicroCredit. Заех сумата от тази небанкова финансова институция, която отпуска бързи кредити за всякакви цели и осигурих на дъщеря си обучението на световно ниво, което заслужава.

За мой късмет си намерих и нова работа. А вноските по кредита си към MicroCredit погасявам в удобно за мен време, директно на представител на компанията, каквато е една от услугите на институцията.

Stefanini