Похвално

Блогът за похвали

Ново лекарство у нас помага в борбата с рака

Mariela MargaritaОтново хубава новина, заслужаваща похвала! Лекарството Видатокс от кубински син скорпион, което е доказани резултати в борбата с рака, вече ще се продава и у нас. Научих го скоро от публикации във в. Уикенд и други медии. България ще е първата страна от Европейския съюз, в която лекарството ще започне да се продава. Всичко това е благодарение на усилията на Фондация „Неогенезис“, кубинското посолство и медиците от кубинската фармацевтична компания Лабиофам, които представиха заедно с посланика си у нас представиха лекарството на пресконференция, провела се в посолството на Куба у нас. В нея са взели участие български лекари и представители на медицински общности, пациенти, политологът Светльо Кантарджиев, председателят на фондация „Неогенезис“– Елена Банова и други.

Лекарството от син скорпион от години се сочи за най-ефективното в борбата с всички видове рак – освен че премахва туморните клетки, има и болкоуспокояващо и противовъзпалително действие и не притежава сериозни странични ефекти. Доскоро голяма част от болните са ходили до Куба, за да си го закупят, за щастие вече ще е достъпно и в България, като цената му ще бъде 275лв. за флакон, достатъчен за период от 1 до 7 месеца,  в зависимост от приема.

Дано това лекарство улесни борбата с рака у нас, защото тя е наистина жестока и прекалено често хора в разцвета на силите си си отиват поради липсата на адекватни методи за лечение, иначе достъпни и широко използвани в други части на света.

 

Stefanini