Похвално

Блогът за похвали

Велинград – правилният избор сред хотелите

Напоследък чувам все по-негативни коментари от приятели по отношение на туристическите услуги в България: намръщен персонал, некачествено обслужване, несъответствие в рекламните брошури и това, което реално се предлага, липса на равновесие между качество и цена.

Мили мои, просто не знаете къде и как да почивате. С ръка на сърцето отправям днешната си похвала, която е към еко селището, достойна конкуренция на луксозните хотели в китния Велинград. Комплексът, разположен в непосредствена близост до спа центъра на България, предлага на гостите спокойствие, зеленина, автентична обстановка и вкусни гозби.

Толкова гостоприемен и искрен в доброто си отношение към посетителите персонал, такава необятна и вълшебна гледка от стаите, толкова вкусотии на едно място в механата им… направо ми се прииска да остана там завинаги! Почувствах се като нов човек само след 3 дни релакс.

Селището глези клиентите с уединение, неповторима природа и битова атмосфера. Селището предлага още велотуризъм, риболов, туристически походи, конна езда и офроуд приключения. Както се казва, за всекиго по нещо, даже по много неща, бихме добавили.

Приказното местенце е чудесна идея за семейни сбирки или почивка с приятели, защото децата имат достатъчно простор, за да лудуват на воля, женската част от компанията може да се разхожда на спокойствие из ширните поляни, а мъжете – да се отдадат на своите любими занимания, а в края на деня всички заедно да опитат от народната кухня в механата. Ще си оближете пръстите!

Stefanini