Похвално

Блогът за похвали

Завинаги лято с Viano

Завинаги лято с Viano

Лятото си отиде, но не и незабравимите спомени, които ни остави. При нас в България топлото време е свързвано с морето и с безгрижието, носещо се от дните, прекарани на горещия пясък. Със семейството, с приятели, с колеги – винаги е забавно и запомнящо се. Както има една поговорка, че чакаме цяла година, за да стане лято, то може ли да се опитаме да запазим това усещане през всички сезони?

За мое голямо съжаление не живеем в Калифорния и нямаме над 300 слънчеви дни годишно. Така че от климатична и реалистична гледна точка, няма как да го постигнем външно. Затова трябва да се опитаме да носим лятото вътре в нас самите. Или пък на талисман, който да ни го напомня. Аз предлагам решение – прочетете някои от моите съвети и погледнете Viano.

Изходната точка е ползотворно прекараното лято. Възможността да се възползвате от всеки удобен момент, за да съберете слънчевата светлина. Това поне ще остави удовлетворяващо усещане за година напред. И все пак носталгията по отминаващото лято може да бъде преборена с прегледа на любимите снимки и изваждането им в рамки. Съветвам ви и да добавяте подобни изображения в социалните мрежи, защото когато след година се повят известия с тези спомени, ще си спомните с усмивка.

Друг начин за повече блясък в мрачните дни са бижутата. Но тук говорим за нежните и деликатни, които изобразяват морски елементи. В тюркоазено син цвят, олицетворяващ морската вода, с красиви морски животни или елементи – те определено потапят в дълбоките води на свежото лято. От Viano пък съветват подобни сребърни висулки да бъдат поставени на гривна. По този начин ще се виждат повече през дните, в които сте с пуловери например. Но може да изненадате себе си и да ги поставите на синджир.

Най-важното обаче е да искате да запазите лятото и гарантирам, че все ще намерите начин. Това е най-сигурният съвет, който мога да ви дам. С Viano, със снимки, със спомени, със сребро, с морски талисмани, с приятели – възможностите са много. Вие коя ще изберете?

Stefanini