Похвално

Блогът за похвали

Помощта от MicroCredit беше най-голямата изненада

Човек никога не знае от къде ще получи помощ, а тази, която ми беше осигурена от MicroCredit, беше точно на време и с перфектните условия.

Имам малък бизнес, който се справя сравнително добре. Осигурявам работа на няколко души, които си вършат задълженията съвестно и са изключително коректни към мен и фирмата. А упоритият им труд ми се отплаща добре с редовни клиенти и малка, но постоянна печалба.

Мой приятел ми спомена за чудесна инвестиция, която не исках да изпусна. Проблемът беше, че нямах необходимите налични средства, за да се включа. Много исках да направя тази инвестиция, защото знаех точно какво ще направя с евентуалната печалба, и започнах да търся варианти да намеря пари.

И така стигнах до предлаганите бързи кредити от Микро Кредит. В първия момент се замислих. Знаех, че небанковите финансови институции трябва да са регистрирани и да фигурират в публичен регистър на БНБ. Веднага проверих и намерих компанията. Вече си бях харесала един от продуктите, които предлагаха, а проучването на компанията ми показа само положителни резултати и това ме обнадежди.

Възползвах се от услугата онлайн кредити, за да заявя пари на заем от Микро Кредит, а продукта им, който избрах, беше CrediTrade. Изключително удобен за мен, тъй  като представлява фирмен кредит от 200 до 3000 лева. Процедурата за кандидатстване беше максимално опростена с минимална документация, а одобрението се случи изключително бързо. Лихвата е фиксирана, а месечните вноски се разпределят по равно за срок от 3 до 18 месеца.

Изключително удобна беше възможността лихвата по кредита да се признава за разход на фирмата, както и безлихвеното връщане в рамките на 30 дни след заплащане на административна такса. Гратисният период за първа вноска е цели 45 дни, което беше идеално за мен.

И така, заявих парите си, за доста кратък срок ги получих по банков път и направих инвестицията, за която ми трябваха. Не след дълго инвестицията ми се изплати многократно, а средствата, които бяха постъпили от нея, разпределих като летни бонуси за моите служители. Както казах, те са изключително трудолюбиви и усърдни в работата си и ако не бяха те, едва ли бизнесът ми щеше да върви така добре. Ето защо сметнах за редно да ги изненадам и поощря за добрата работа. Пък и всеки иска да отиде на море и планина лятото и един такъв допълнителен доход винаги е добре дошъл.

Ето как MicroCredit ми помогна да се включа в инвестиция, с която зарадвах служителите си.

Stefanini