Похвално

Блогът за похвали

Стил от Абу Даби на Балканите в Emirates Apart Residence

3_mediumНяма как да не отбележа в блога си за хвалби и една за най-луксозния Апарт-хотел у нас. Ако искате почивка тип 7 звезди, уютен лукс, с внимание и към най-малкия детайл; ако сте от хората, които обичат да се глезят и мога да си го позволят; ако имате повод и искате да прекарате незабравима звездна вечер в стила на Аду Даби, то няма нужда да ходите в Обединените Арабски Емирства. Мястото е тук, на Балканите, и вече му се радват много чуждестранни туристи с дебели портфейли и капризен вкус или просто българи с усет към стила.

Луксозният рай на Балканите носи името Емарейт Апарт Резиденс и е най-голямото ни бижу от рода си. И няма как да не е като е собственост на Андон Атанасов и Паскал Дойчев. Разполага с 24 апартамента, всеки от които с индивидуален дизайн – съчетание от стъкло, мрамор и гранит в различни комбинации и форми. Но не мислите, че от апартаментите на Емирейтс лъха студенина. С много внимание се срещат уютът и модерността в меките килими, топлия паркет, удобната мека мебел, в която цялото тяло потъва, огромните легла и страхотните завеси. Наред с всичко това са разкошните осветителни тела, високо технологична мултимедия и модерната кухня.

Обзавеждането акцентира върху малките детайли. Ценителите ще останат очаровани от истинските бижута, каквито представляват лампите, чашите, дребните елементи в обзавеждането като картини и статуетки. А банята ще се превърне в любимо място.

Емирейтс Апарт Резиденс е оазисът, където приказка става реалност. Похвално е, че вече и в България има хотели от такъв клас, особено в столицата, където много известни личност пристигат по работа ежемесечно. Хотелът е взел най-доброто от арабския стил, в съчетание с европейско обзавеждане и световно обслужване.

Stefanini