Похвално

Блогът за похвали

Пловдив като Най-добра европейска дестинация 2016. Гласувайте!

pohvalno-imageИмам страхотна новина! Родният ми град, Пловдив, е един от 20-те номинирани за Най-добра европейска дестинация на 2016 г. От 20-я януари тече гласуване, което ще продължи до 10-ти февруари. Всеки може да да даде своя глас, така че не ослушвайте!

Номинациите на градовете са определени от неправителствена организация, която се ползва с подкрепата на Европейската комисия. Нашият град се бори за челна позиция с някои от най-известните градове на Стария континент, сред които: Виена, Париж, Барселона, Рим, Лондон, Прага, Амстердам, Мадрид, Атина, Берлин и др.

Пълният списък, както и възможност да гласувате може да намерите на сайта на конкурса europeanbestdestinations.com

Бих се радвала, ако повече българи се включат и дадат гласовете си в тази оспорвана „битка“. Аз ще съм невероятно щастлива, ако се класираме поне в ТОП 3. Подобен отзвук сред европейското общество ще бъде още един мощен стимул за развитието на туризма в страната ни. Нека не забравяме, че когато един град в България печели, това е благоприятно за цялата страна. Когато чуждестранните туристи дойдат насам, ще искат да видят също столицата, морето, планините. Едва ли ще се ограничат само с посещението на едно единствено място, аз поне не бих го направила.

Така че, хора, гласувайте. Нека сме задружни, когато има хубави причини като тази 🙂

Stefanini